Berekening exporteren

Het is in Aliment onLine mogelijk om een berekening te exporteren naar Word. Daarbij gaat u als volgt te werk:

1. In het linker venster klikt u op een dossier waarvan u een berekening wilt exporteren. Hierna verschijnt een overzicht van de reeds ingevoerde formulieren bij het geselecteerde dossier, herkenbaar aan het volgende pictogram: .

2. U activeert het formulier waarvoor de berekening geëxporteerd dient te worden door het aan te klikken. Hierna verschijnen rechts de bijbehorende formuliergegevens.

3. Klik hierna op het tabblad . Hierna wordt het bijbehorende model geladen.

4. Door te klikken op de knop activeert u het volgende scherm:

5. De documenten in Aliment onLine zijn in RTF-formaat. Door te klikken op de knop start u het downloaden van de berekening.

6. Via de knop kunt u de berekening opslaan.

Let op:

Het kan zijn, dat u een melding krijgt, dat het bestand niet kan worden gevonden.

Als de naam correct is ingevoerd en het bestand nog niet kan worden gevonden, controleer dan via uw configuratiescherm of de instellingen correct zijn. Via het menu Extra / Mapopties activeert u het scherm Mapopties. Selecteer bij het tabblad Bestandstypen het type RTF en kijk of bestanden met een RTF-extensie geopend worden met MS Word.