Berekening verwijderen

Het verwijderen van bestaande berekeningen verloopt als volgt:

1. In het dossiervenster klikt u op een dossier waarvan u een berekening wilt verwijderen. Hierna verschijnt een overzicht van de reeds ingevoerde berekeningen bij het geselecteerde dossier, herkenbaar aan het volgende pictogram: .

2. U opent de te verwijderen berekening door erop te dubbelklikken of na selectie van de verwijderen berekening via de menubalk te kiezen voor het menu Berekeningen / Berekening verwijderen.

3. Het programma vraagt u ter bevestiging of u de geselecteerde berekening daadwerkelijk wilt verwijderen.

4. Door te klikken op de knop wordt de geselecteerde berekening verwijderd.
    Wilt u de geselecteerde berekening toch niet verwijderen, dan klikt u op de knop .