Bureaublad van Aliment Online

Aliment Online werkt in een zogeheten desktop- of bureaublad-omgeving. Daardoor is het mogelijk om meerdere venster naast elkaar te openen en te bewerken.

Na het inloggen verschijnt het bureaublad met daarin een informatievenster. In dit venster ziet u informatie over het programma en relevante opleidingen.

Indien u dit informatievenster na het inloggen niet meer wenst te zien, dan vinkt u onderin het venster het volgende vakje aan:

Linksonder op uw scherm zie u de startknop. Als u die knop aanklikt, verschijnt een venster met het startmenu:

.

Via het menu Dossiers activeert u het dossiervenster.

Dit kan ook via de volgende snelkoppeling op het bureaublad:

Via het menu Jurisprudentie activeert u het jurisprudentievenster.

Dit kan ook via de volgende snelkoppeling op het bureaublad:

Via het menu Informatie activeert u het informatievenster.

Via het menu Help activeert u de elektronische handleiding.

Via het menu Logout kunt u uitloggen en het programma afsluiten.

Dit kan ook via de volgende snelkoppeling op het bureaublad: