Dossier archiveren

Het archiveren van bestaande dossiers verloopt als volgt:

1. In het dossiervenster klikt u op het dossier dat u wilt archiveren.

2. Kies daarna via de menubalk voor het menu Dossiers / Dossier archiveren. Dit menu is ook te activeren via het snelmenu dat verschijnt door op een dossiermap of -naam te klikken met de rechter muisknop.

3. Na activering van het menu 'Dossier archiveren' vraagt het programma u ter bevestiging of u het geselecteerde dossier daadwerkelijk wilt verplaatsen.

4. Door te klikken op de knop wordt het geselecteerde dossier verplaatst naar het archief.
    Wilt u het geselecteerde dossier toch niet archiveren, dan klikt u op de knop .

5. Door te klikken op het tabblad 'Archief' verschijnen in het dossiervenster alle dossiers die gearchiveerd zijn. Op dit tabblad kunnen geen dossier- of formulierfuncties worden uitgevoerd. Wel is het mogelijk om een dossier weer te activeren en terug te plaatsen op het tabblad 'Berekeningen'.

6. U activeert een reeds gearchiveerd dossier door in het dossiervenster te klikken u op het dossier dat u wilt activeren. Kies daarna via de menubalk voor het menu Dossiers / Dossier activeren.