Berekening afdrukken

Na het invoeren of wijzigen van een berekening is het mogelijk de alimentatieberekening af te drukken. Daarvoor klikt u op de knop .

Hierna slaat Aliment de berekening op en er verschijnt een afdrukvoorbeeld.

Door het vakje aan of uit te vinken bij de optie kunt u aangeven of u de berekening respectievelijk met of zonder de nul-regels wilt afdrukken.

Verder is het lettertype te verkleinen door het vakje aan of uit te vinken bij de optie .

Als de pagina niet volledig kan worden afgedrukt, kunt u de pagina-instelling aanpassen door in de menubalk te kiezen voor de optie Bestand / Pagina-instelling. Hierna verschijnt het volgende venster:

Via dit scherm is het ook mogelijk om te kiezen voor het wel of niet afdrukken van kop- en voetteksten. Wilt u een koptekst en/of voettekst afdrukken, dan voert u de gewenste tekst in bij het onderdeel Kop- en voetteksten. Kiest u ervoor om geen koptekst en/of voettekst af te drukken, dan verwijdert u de tekst bij het onderdeel Kop- en voetteksten.

U bevestigt de gemaakte keuze(s) via de knop .