Dossier verwijderen

Het verwijderen van bestaande dossiers verloopt als volgt:

1. In het dossiervenster klikt u op het dossier dat u wilt verwijderen.

2. Kies daarna via de menubalk voor het menu Dossiers / Dossier verwijderen. Dit menu is ook te activeren via het snelmenu dat verschijnt door op een dossiermap of -naam te klikken met de rechter muisknop.

3. Na activering van het menu 'Dossier verwijderen' vraagt het programma u ter bevestiging of u het geselecteerde dossier daadwerkelijk wilt verwijderen, inclusief alle bijbehorende berekeningen.

4. Door te klikken op de knop wordt het geselecteerde dossier verwijderd.
    Wilt u het geselecteerde dossier toch niet verwijderen, dan klikt u op de knop .