Dossiers

U activeert het dossiervenster via het startmenu of de snelkoppeling op het bureaublad.

In het dossiervenster worden de dossiers en de bijbehorende berekeningen getoond in een zogeheten boomstructuur.

De weergave van het dossiervenster is te wijzigen via de volgende knoppen:

Via deze knop maximaliseert u het venster

Via deze knop minimaliseert u het venster

Via deze knop verkleint u het venster

Via deze knop sluit u het venster

De dossier- en berekeningsfuncties kunnen worden geactiveerd via de menu-ingangen bovenin het dossiervenster:

De dossierfuncties zijn ook te activeren door op een dossiermap of -naam te klikken met de rechter muisknop. Hierna verschijnt het volgende snelmenu:

De berekeningsfuncties zijn ook te activeren door op een naam van een berekening te klikken met de rechter muisknop. Hierna verschijnt het volgende snelmenu:

Voor nieuwe cliënten maakt u een dossier aan. Voor bestaande cliënten wijzigt u desgewenst de dossiergegevens. Het is ook mogelijk een dossier te verwijderen, inclusief alle bijbehorende berekeningen. Een dossier kan bovendien geheel worden verplaatst naar 'Archief'.

Zie ook:

Aliment Online beschikt ook over een zoekfunctie, waarmee u een reeds aangemaakt dossier snel kunt vinden.